29 listopada 2009

Novi Tahitian Noni N-core sok


Od 19.10. u Hrvatskoj se može nabaviti novi Tahitian Noni N-core sok. Količina Nonija u ovom soku je identična kao i u originalnom soku, ali su dodaci različiti i sok je ciljano stvoren kao pomoć kardiološkom sustavu, krvnim žilama i srcu. Sok ima malo drugačiji okus nego prvi sok pa će biti zanimljiv za konzumaciju svima radi promjene okusa. Ovaj sok se može nabaviti u pakiranju od 2 boce u kutiji, nema pakiranja od 4 boce. Od dodataka u soku se nalazi crni ribiz, jabuka, bijelo i crveno grožđe, malina i kupina. Kao i prvi sok, ne sadrži nikave umjetne niti nikakve druge dodane boje, konzervanse, dodane šećere ili sladila niti aditive bilo koje vrste.

Članska cijena paketa od 2 boce je 675,00 kn.

Svi koji su ciljano pili Tahitian sok radi pomoći kod srca sada imaju na raspolaganju još bolji proizvod za svoje zdravlje, a ostali će dobiti istu količinu Nonija sa drugim okusom pa Vas sve pozivamo da isprobate i ovaj N-core Tahitian Noni sok.

Ako ste dijabetičar, možete li piti Tahitian Noni sok
Da.

Tahitian Noni sok sadrži 28,52 miligrama potaše po unci (0,3 dcl) - što je manje od pola razine potaše koja se nalazi u narančinom soku ili soku od rajčice. To je također manje od količine potaše koja se nalazi u 0,3 dcl soka od jabuke, grejpa ili ananasa.

Toplo preporučujemo da izmjerite svoju razinu šećera u krvi. Oko 70% ljudi će vidjeti da im razina šećera sa konzumiranjem Tahitian Noni soka pada, dok će 30% konzumenata vidjeti da im razina šećera raste. Za ove druge, kojima razina šećera raste, prestanite piti noni par dana, neka se razina šećera u krvi vrati na onu prije nego ste počeli piti noni sok. Zatim pijte jednu jušnu žlicu (oko 0,15 dcl) dnevno tokom 2 tjedna. nakon 2 tjedna, pokušajte dodati još jednu jušnu žlicu. Na kraju ćete moći na ovaj način povećavati količinu nonija na 3 jušne žlice, 0,6 dcl,
0,75 dcl, 0,9 dcl ili više zavisno o tome što želite postići. Ovakav postupak može potrajati između 3 do 6 mjeseci.

Kako naručiti svoj Tahitian Noni sok
Sok se naručuje pozivom na besplatni telefonski broj 0800 666664 radnim danom od 9 do 16 i petkom do 14 sati. Sve naridžbe zaprimljene do 14 sati upućuju se sljedeći radni dan. Prilikom naruđbe je dobro znatii svoj članski ID broj ali će Vas ljubazno osoblje centrale naći i po imenu i prezimenu. Može se naručiti paket od 4, 2 i jedne boce a ovaj od 4 je ekonomski najisplativiji.

Tahitian Noni sok nije lijek i ne liječi nikakvu bolest. On je pomoć tijelu da ostane jako i samo se izbori za zdravlje. Gornji tekst je nastao na temelju višegodišnjih istraživanja i iskustava dr Williamsa i ne treba ga razumjeti kao informaciju da TNS djeluje kao lijek.

Nema komentara: