30 lipnja 2010

TNI prima treće Novel Food priznanje u Europi

Ponosni smo da možemo objaviti da je 21. travnja 2010. Tahitian Noni International primio svoje treće Novel Food priznanje od strane Europske komisije. Ovo priznanje, koje se čeka od 2006., sada omogućuava TNI i njegovim distributerima da prodaju Tahitian Noni koncentrate i proizvode iz noni pirea na svim tržištima Europske Unije.

Sada nezavisni savjetnici za proizvode na tržištu Europske unije mogu prodavati sve TNI proizvode koji sadrže Tahitian Noni sok, lišće, koncentrat ili pire u svim Tahitian Noni proizvodima.

Ovo je velika vijest za sve graditelje posla širom svijeta i neki od vodećih dnevnih vjesnika, uključujući Wall Street Journal i Healthcare Industry Today, već su preuzeli ovu važnu TNI vijest.

Ovo treće Novel Food priznanje stavlja našu tvrtku u jedinstveni položaj i daje nam prednost. Brojćano je od nas veći samo Unilever, i Tahitian Noni International sada dijeli vodeću poziciju u kategoriji Novel Food Europske unije sa Danone tvrtkom.

Proces dobivanja Novel Food priznanja je dugotrajan, skup i zahtijeva opširne znanstvene studije koje dokazuju sigurnost hrane koja se odobrava. Zahtjeva posvećenost i posebno povjerenje u proizvod. Od trenutka podnošenja prijave pa do stvarnog dobivanja priznanja može proći do pet godina prije nego se cijeli proces završi.

Kevin Asay, direktor Tahitian Noni Internationala koji je zadužen za poslove regulative i kvalitete aktivno je uključen u ovaj dugotrajan proces.

"14 godina nakon osnutka naše tvrtke sada se nalazimo u poziciji da se natječemo sa tvrtkom Danone u pogledu Novel Food priznanja" kaže Asay. "U Tahitian Noni
Internationalu smo vrlo ponosni na ovo postignuće. Smatramo to rezultatom predanosti znanstvenom radu i kvaliteti od prvog dana."

Sa primitkom odobrenja za tri Novel Food prijave, Tahitian Noni
International je sada pokrio sve svoje kategorije prehrane za noni proizvode. U 2003. TNI je primio odobrenje da može staviti TAHITIAN NONI® sok na europsko tržište. Nakon toga 2008. je uslijedilo odobrenje za noni lišče kao novel food sastojak u pripremi proizvoda poput Tahitea™ Noni čaja.

Trenutno se fokusiramo na svjetsko lansiranje nove proizvodne linije
Tahitian Noni® bioaktivnih napitaka™ koja su predstavljena na ovogodišnjoj konvenciji.
Lansiranje korak po korak je planirano za kraj svibnja ove godine - što je za samo nekoliko tjedana!

Radujemo se lansiranju naših Tahitian Noni Bioaktivnih napitaka na svim europskim tržištima, što će omogućiti savjetnicima na svim područjima da bolje ispune našu misiju: Blagosloviti cijelu zemlju sa prirodnim bogatstvom Tahitian Nonija, dok pričamo priču o promjenama u životu koje on pruža.

Nema komentara: