04 srpnja 2008

21 RAZLOG ZA UZIMANJE TAHITIAN NONI SOKA

l. Mnogi smatraju da je antioksidantska aktivnost važna funkcija NONI soka i jedan od razloga zastoje toliko mnogo ljudi koji su ga pili izvjestilo o uspješnoj borbi sa simptomima karcinoma.

2. Zbog svojih analgetičkih osobina NONI može pomoći kod ublažavanja boli. Također sadrži skopoletin koji djeluje protiv upala i potiskivanja hiostamina.

3. Kseronin, komponenta koju sadrži NONI sok, može pomoći kod unaprjeđivanja zdrave strukture stanica krvožilnog sustava. NONI sok također može ublažiti simptome srčanih oboljenja.

4. U mom ispitivanju preko 25,000 osoba koje su pile TAHITIAN NONI sok, 85 posto je izvjestilo o smanjenom krvnom tlaku za vrijeme konzumacije soka.

5. NONI može pomoći kod modulacije zdravog imunološkog sustava, ili poboljšanjem već funkcionalnog ili poticanjem komponenata lijenog sustava.

6. Mnoge osobe koje pate od fibromijalgije doživljavaju manjak energije. Povećanje energije koje se javlja konzumacijom NONI soka, jedan je od njegovih vrlo pozitivnih efekata.

7. Vjeruje se da NONI ojačava i pomaže staničnoj strukturi. Moguće je da se ovo zbiva djelovanjem NONI-ja kao adaptogena koji pomaže bolesnim stanicama da se oporave.

8. Pijenje NONI-ja može pomoći kod ublažavanja simptoma dijabetesa, putem svoje sposobnosti da potakne stvaranje skopoletina u tijelu i posrednim stvaranjem dušičnog oksida.

9. NONI može pomoći kod ublažavanja teških simptoma astme tako što ojačava i modulira imunološki sustav i pojačava staničnu strukturu bronhiola.

10. Mnoge osobe koje pate od depresije osjetile su veliko poboljšanje kad su pile NONI. Razlog ovome može ležati u sposobnosti NONI-ja da modulira brirodne biokemijske tvari poput hormona.

11. Neki znanstvenici vjeruju da je NONI povezan s vrlo važne biokemijske tvari u tijelu koja se naziva skopoletin i koja može unaprijediti sposobnost tijela da se nosi s boli.

12. NONI može pomoći kod gubitka suvišnih kilograma, potpomaže dobar san, pomaže kod regulacije razine šećera u krvi i poboljšava djelovanje antioksidansa u tijelu.

l3. NONI može biti od pomoći onima koji pate od ADHD-a (poremećaja pozornosti s hiperaktivnošću) i to kroz svoju sposobnost stvaranja nekih kemijskih spojeva u mozgu.

14. Preliminarni rezultati pokazuju da postoji veza između NONI-ja i serotonina. Istraživanja daju naslutiti da je NONI bio od velike pomoći kod liječenja migrena.

15. NONI sok je bio djelotvoran kao pomoć pri liječenju ovisnosti o heroinu, kokainu, marihuani, nikotinu, alkoholu, lijekovima i kofeinu.

16. NONI može pomoći u spriječavanju preranog zgrušavanja krvi, onemogućujući krvnim pločicama da stvaraju ugruške, povezane s udarima.

l7. NONI je snažan čistač slobodnih radikala koji može dovesti do manje razine kolesterola i sprečavanja oksidacije LDL kolesterola (lošeg kolesterola).

18. Mozak koristi NONI kako bi upravljao pamćenjem i poboljšao cirkulaciju krvi u mozgu.

19. NONI može djelovati kao «molekula glasnik« koja omogućuje bolju komunikaciju između živčanih stanica u tijelu i mozga.

20. NONI se može primijeniti i površinski. Zbog svog protuupalnog i antihistaminskog djelovanja, može pomoći u borbi protiv alergija, problema s kožom i upala.

21. U inom ispitivanju 25,000 osoba koje su pile TAHITIAN NONI sok, 80 posto je izvjestilo o općem poboljšanju svog stanja za vrijeme dok su pili NONI, a 69 posto je reklo da ga nikada neće prestati piti.

Nema komentara: