04 srpnja 2008

TAHITIAN NONI® sok

TAHITIAN NONI® sok je ekskluzivni proizvod poduzeća Tahitian Noni International (USA-Utah) - prema lat. nazivu biljke Morinda citrifolia. Istraživanja i dokazana učinkovitost TAHITIAN NONI® soka ukazuju da je Noni plod najbogatiji izvor NONI soka. Od 1996. TAHITIAN NONI® sok se počeo prodavati u Americi i uspjeh je bio nevjerojatan. Prodaja se munjevito širila, proizvođač je samo u prve 4 godine ostvario promet od 30.000.000 $ mjesečno.

Niti jedan drugi proizvođač ne može biti konkurentan ovom savršenom proizvodu. Način na koji se obrađuje plod, a da pritom aktivne, hranjive tvari zadržavaju prvobitni oblik, ostat će poslovna tajna koja je darovala efikasan, jednostavan i univerzalan proizvod koji premošćuje sve kulturne i jezične barijere diljem svijeta.

TAHITIAN NONI® sok ne može se naći u slobodnoj prodaji, već ga mogu nabaviti samo registrirani distributeri (potrošači).
Iz ovih i mnogih drugih razloga ovaj je proizvod zaista SAVRŠEN PROIZVOD. Ne samo da pomaže ljudima pri otklanjanju njihovih tegoba, nego pomoću njega možete izgraditi svoju egzistenciju i poslovno blagostanje, jer

Sa savršenim proizvodom dolazi savršen posao!

Nema komentara: