28 rujna 2009

Tri nova doktora preporučuju Tahitian Noni proizvode


Drago nam je što možemo iskazati dobrodošlicu trojici novih doktora na podugačkom popisu stručnjaka koji preporučuju Tahitian Noni Sok. Njih trojica su stručnjaci u svojim područjima, a svi vole i vjeruju u moć nonija.

Dr. Alan Bonebrake se bavi kiropraktikom i akupunkturom i liječio je 11 profesionalnih sportskih timova na različitim razinama. Primio je brojna priznanja i sada je domaćin programa Weekend Magazine na KRLD u Dallasu.

“Prvo što me je privkuklo TAHITIAN NONI soku bilo je istraživanje koje je napravio dr. Ralph Heinicke. Ono što sam primjetio bilo je začuđujuće. Moji su pacijenti iskusili poboljšanja u općem stanju organizma, energije i kvalitete života.”

Dr. Fumiyuki Isami je menadžer razvoja proizvoda u uredu Tahitian Noni Internationala u Tokiju. Isami je posvetio svoje vrijeme istraživanju i razvitku TAHITIAN NONI soka i ostalih Tahitian Noni proizvoda. Ulaže većinu svog vremena u istraživanje nonija i svojstava s kojima nonih pogoduje tijelu.

“Vidio sam kako su se mnogi životi promijenitili zbog korištenjaTAHITIAN NONI soka. TAHITIAN NONI sok usrećuje ljude. Kad god netko ispriča Tahitian Noni priću, ispričaju s osmjehom na licu. Drago mi je što mogu vidjeti kako noni donosi toliko radosti u svijet.”

Dr. Shixin Deng je stručnjak za medicinsku kemiju i tradicionalne kineske biljke. On posjeduje široko znanje i iskustvo u izoliranju i pročišćavanju biljki, a trenutno je istračivački znanstvenik u Tahitian Noni timu za istraživanje i razvoj. Dr. Deng igra vaznu ulogu u kontroli kakvoće vršeći kvantitativne i kvalitativne analize aktivnih komponenti u noniju.

“Noni ima dugu povijest za medicinsku upotrebu. Zadovoljstvo mi je imati priliku proučavati tu tajnovitu biljku. Koristimo vrhunske tehnologije kako bismo otkrili sve više i više svojstava nonija, kako bismo ustanovili pouzdanu kvalitetu kakvoće da osiguramo sigurnost i efikasnost noni proizvoda, te da bolje uslužimo ljude sa superiornim Tahitian Noni proizvodima.”